Like Tree0Likes

anyone else having issues with OSO being slow or posting editing etc?

Reply
Old 05-21-2011, 09:45 PM
  #11
Registered
 
Join Date: Oct 2009
Location: TX/MS
My Boats: 1988, Grady White Trophy Pro
Posts: 77
Default

Pages have been loading slow for me. Thought it was just me at first, but it's not happening on other sites and if it's happening to you to, there must be something to it. It's not really a problem, per se, just loads a little slow, never actually hangs up.
publius is offline  
Reply With Quote
Old 05-21-2011, 09:49 PM
  #12
Registered
 
Join Date: Apr 2011
Location: South Jersey
My Boats: 86' Fountain 10 Meter
Posts: 84
Default

terribly slow for me, plus my internet connection is always horrible which make things that much worse.
Duck Diggler is offline  
Reply With Quote
Old 05-21-2011, 09:55 PM
  #13
Registered
 
Join Date: Jan 2011
Location: SoCal
My Boats: Eliminator
Posts: 2,228
Default

I've never had an issue w/ my laptop, its always very fast and easy,, but for some reason my cell phone will not allow me to log in and view pm msgs... really weird..every time I try, it log's off..... Not sure if anyone else has had this issue... but I do have a new/style phone...

......
PokerRun388 is offline  
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:40 AM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.