Like Tree0Likes

Error Message when trying to post in classifieds

Reply
Old 09-25-2011, 03:50 PM
  #1
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Location: Lake Dallas, TX
My Boats: PQ 260/Laveycreft 29MCOB/ Now Boatless :-(
Posts: 1,087
Default Error Message when trying to post in classifieds

Anyone ever get an error (99) message when trying to post a sale in the classifieds?

thanx
bert4332 is offline  
Reply With Quote
Old 09-25-2011, 03:53 PM
  #2
OSO Moderator
Charter Member
Trade Score: (1)
 
SpeedGirl's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: New York
My Boats: Avanti & Formula 280SS
Posts: 8,410
Default

Quote:
Originally Posted by bert4332 View Post
Anyone ever get an error (99) message when trying to post a sale in the classifieds?

thanx
I sent a message to the tech department on Friday... Can someone take a screen shot of the message and email or post it so I can forward to tech..

Thanks

Heather @ offshoreonly.com
__________________
You are judged by the company you keep!
SpeedGirl is offline  
Reply With Quote
Old 09-25-2011, 04:48 PM
  #3
BUP
Registered
Trade Score: (6)
 
Join Date: Jul 2011
Location: Ft. Worth TX
My Boats: 2017 - 29 Laveycraft Custom Build & SHE's Going to be a Bad Boy. www.laveycraft.com
Posts: 6,799
Default

Bert maybe happened because there is no headings listed for Laveycraft as of yet would be my guess. I had no problems listing my 280 Velocity 2000 year model in the classifieds up here. But their was a listing already posted for Velocity. Good Luck with your sale.
BUP is offline  
Reply With Quote
Old 09-25-2011, 06:18 PM
  #4
Registered
 
Join Date: Sep 2003
Location: Newport, MI
My Boats: 2015-380 STATEMENT - 2001 SKATER 46 TOMCAT
Posts: 272
Default

Quote:
Originally Posted by bert4332 View Post
Anyone ever get an error (99) message when trying to post a sale in the classifieds?

thanx
Happened to me too, has anyone found out the problem or fixed it?

Todd
TheGladiator is offline  
Reply With Quote
Old 09-25-2011, 08:57 PM
  #5
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Location: Lake Dallas, TX
My Boats: PQ 260/Laveycreft 29MCOB/ Now Boatless :-(
Posts: 1,087
Default




Quote:
Originally Posted by SpeedGirl View Post
I sent a message to the tech department on Friday... Can someone take a screen shot of the message and email or post it so I can forward to tech..

Thanks

Heather @ offshoreonly.com
bert4332 is offline  
Reply With Quote
Old 09-25-2011, 09:13 PM
  #6
OSO Moderator
Charter Member
Trade Score: (1)
 
SpeedGirl's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: New York
My Boats: Avanti & Formula 280SS
Posts: 8,410
Default

Thanks I forward to tech!
__________________
You are judged by the company you keep!
SpeedGirl is offline  
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:51 AM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.