Like Tree0Likes

Well, Cord and I are back from Maine!

Reply
Old 10-07-2004, 07:38 PM
  #21
Platinum Member
Platinum Member
 
timewarp's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Silverdale,Washington,USA
My Boats: 2002 Spectre 30,300X's
Posts: 602
Default Re: Well, Cord and I are back from Maine!

Cord,
More than likely it's the oil cooler, you need to pull the filter and the filter mount which is the cover of the oil cooler, there is a gasket and then the oil cooler element, factory manual says you can test the element by applying 70 PSI air pressure to check for leaks, if you install a new cooler don't forget to remove the shipping plugs before installing and then tighten the cover bolts back to 18 ft/lbs, to pull the cover off you will need to remove the turbocharger oil supply line, when reinstalling it torques to 11 ft/lbs.
Might want to flush the cooling system also

Good luck,
Caleb
timewarp is offline  
Reply With Quote
Old 10-08-2004, 10:14 AM
  #22
Official OSO boat whore
Charter Member
Trade Score: (2)
 
Join Date: Oct 2000
Location: Mequon, WI
My Boats: 8' row boat
Posts: 6,157
Default Re: Well, Cord and I are back from Maine!

Doesn't sound hard to get too. I'll tear into it in a couple of days....
Cord is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Waterfoul
General Boating Discussion
25
10-03-2004 07:45 AM
29scarab
General Boating Discussion
0
08-31-2004 08:55 AM
bouyhunter
General Boating Discussion
5
08-03-2003 11:26 PM
Audiofn
General Boating Discussion
1
05-14-2003 01:18 PM
Biggus
General Boating Discussion
41
04-07-2002 01:22 AM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:28 AM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.