Like Tree0Likes

Lose of power

Reply
Old 09-06-2006, 12:59 PM
  #1
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default Lose of power

I have a 1990 454 Mercrusier. I start losing RPM's, power and speed after running hard for about 5 to 8 minutes. Once I reduce my speed to an idle for about 2 minutes and can get back up to max speed until this cycle (lose of power) starts over again . Any ideas why this is happening? Could it be that I have a 165F thermostat and not the 143F thermostat
Johnny Mac is offline  
Reply With Quote
Old 09-06-2006, 01:00 PM
  #2
Registered
 
ratman's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: medellin colombia, pablo escobar's lil town
My Boats: michelob light scarab, sold, sailor now
Posts: 8,396
Default Re: Lose of power

you might be lossing power cuz your running the engine out of petrol
ratman is offline  
Reply With Quote
Old 09-06-2006, 01:01 PM
  #3
AT Cult Member #3
VIP Member
 
R Addiction's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Pa.
My Boats: '99 Active Thunder Tantrum
Posts: 20,687
Default Re: Lose of power

Sounds like fuel related. Have you changed the filter lately?
R Addiction is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Cattitude
General Q & A
4
11-28-2006 08:01 PM
Buddy OO
General Boating Discussion
23
06-21-2006 05:57 AM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:07 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.