Like Tree0Likes

What would cause this?

Reply
Old 10-08-2007, 08:25 PM
  #1
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
My Boats: 388 hustler slingshot
Posts: 201
Default What would cause this?

In my slingshot i can run the boat and pull the throttles back and star side engine will not go back to idle and rpm will read 2,000. Was thinking a cable was getting stuck but the only way i can get it to go back to idle is to turn that engine off and fire it back up. It's like something gets reset and if it was a throttle sticking i wouldnt think that turning the engine off and back on would make a difference....Its a 502 dynoed at 602 hp carbarrated...If anyone might know whats going on let me know id greatly apperciate it!
chuckd1025 is offline  
Reply With Quote
Old 10-08-2007, 08:30 PM
  #2
Registered
 
Turbojack's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Houston, TX, USA
My Boats: 2003 Eliminator 30' Daytona
Posts: 2,285
Default

What kind of distributer? Could be weights/advance getting stuck. Once it stops spinning it will then go back. I do think there is something else besides that. Any special igntion box? It could also the carb throttle blades are sticking until the vacumm is gone then they will shut.
Turbojack is offline  
Reply With Quote
Old 10-08-2007, 08:32 PM
  #3
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
My Boats: 388 hustler slingshot
Posts: 201
Default

Yes its got msd ignition and distributer...
chuckd1025 is offline  
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:31 AM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.