Like Tree0Likes

attaching picture

Reply
Old 02-15-2002, 12:15 AM
  #1
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2000
Location: Sussex, WI
Posts: 543
Default attaching picture

How do you attach the image to the post. Tried to put it in the attach file section but it did'nt come up.
RonS is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2002, 12:24 AM
  #2
Charter Member #590
Charter Member
 
Laveyman's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Corona, CA
My Boats: 1998/2005 Eliminator 33 Daytona Twin 950 HP
Posts: 515
Default

Ron,
On the bottom of the Post Reply screen there is a section called Attach File. The picture must be on your hard drive to attach it to the post. Either type in the location, or use the browse button to find the picture file. Just click on it to attach the file, and SHAZZZAM!

Hope this helps.
__________________
Laveyman is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2002, 12:28 AM
  #3
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2000
Location: Sussex, WI
Posts: 543
Default

Thats what I did and the picture never came up, I'm going to try it again on this thread and see what happens.
RonS is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2002, 12:36 AM
  #4
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2000
Location: Sussex, WI
Posts: 543
Default

Okay that did'nt work, I think the picture I scanned has to many bytes and the board wont let it it go through. Anyone know the way around that .
RonS is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2002, 12:40 AM
  #5
Charter Member #590
Charter Member
 
Laveyman's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Corona, CA
My Boats: 1998/2005 Eliminator 33 Daytona Twin 950 HP
Posts: 515
Default

Ron,

Send the picture to me in an email and I'll fix it for ya and send it back. I'm at work, so don't use the email in my profile. Use [email protected]. Give me about 15 minutes to get it back to ya.

Jim
__________________
Laveyman is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2002, 12:57 AM
  #6
Team Dysfunctional
Charter Member
 
Hot Boat's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: PUTNAM VALLEY, Hudson River Valley
My Boats: 28 Scarab, Blown 850+ Hp
Posts: 1,419
Default

test
Hot Boat is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2002, 01:46 AM
  #7
Avengerangel
Guest
 
Posts: n/a
Smile

test
 
Reply With Quote
Old 02-15-2002, 06:39 PM
  #8
Platinum Member
Platinum Member
 
Tinkerer's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: ALTO, MI
My Boats: 2001 Daytona 26, 1992 SCARAB 34, 1989 25 Checkmate Convincer, 1977 Glastron Carlson CVX 18
Posts: 4,144
Default


Last edited by Tinkerer; 02-15-2002 at 06:41 PM.
Tinkerer is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2002, 06:59 PM
  #9
Registered
 
tomcat's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 1,484
Default testing, testing

This is good, will take some getting used to.
Attached Thumbnails
attaching picture-tomcat-jpg-1-.jpg  
tomcat is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2002, 07:13 PM
  #10
Member #154
Platinum Member
 
Indy's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: SW CT & Long Island Sound
My Boats: Missing my PowerPlay
Posts: 6,756
Default

Hmmm...I tried the attachment also, OSO said the file was too big, it was just a JPEG. How do you make it work?
Indy is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
hpy540
General Boating Discussion
1
04-07-2006 08:43 AM
Formula Outlaw
General Boating Discussion
3
09-06-2004 02:09 PM
powerguy
Formula
10
05-08-2004 05:38 PM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.