Like Tree0Likes

OSO is crawling today?

Reply
Old 06-17-2008, 11:43 AM
  #141
Platinum Member
Platinum Member
 
Sea-Dated's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Tulsa, Oklahoma / GLOC
My Boats: Sold the Cafe' and boatless for now.....
Posts: 3,376
Default

It was better this morning. Last week I gave up trying to get on this site before noon.
Sea-Dated is offline  
Reply With Quote
Old 06-17-2008, 11:45 AM
  #142
Platinum Member
Platinum Member
 
Sea-Dated's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Tulsa, Oklahoma / GLOC
My Boats: Sold the Cafe' and boatless for now.....
Posts: 3,376
Default

Spoke too soon, took over a minute for that post to show up but browsing seems to be normal.
Sea-Dated is offline  
Reply With Quote
Old 06-17-2008, 12:17 PM
  #143
Registered
 
TSPM's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: ~ Long Island ~ NY
My Boats: PREMIER PERFORMANCE BOAT DEALERSHIP
Posts: 3,374
Default

Quote:
Originally Posted by OSO View Post
testing testing 123

when I post it takes a while for the post to show but browsing is normal speed
It seems a bit better today but the speed comes and goes. There are times like this weekend you could not even log onto the site....it would time out and not load. Browsing is slower than it used to be as well as picture loading.
TSPM is offline  
Reply With Quote
Old 06-17-2008, 12:18 PM
  #144
Registered
 
TSPM's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: ~ Long Island ~ NY
My Boats: PREMIER PERFORMANCE BOAT DEALERSHIP
Posts: 3,374
Default

OK the post above took 65 seconds to complete......it was always instant in the past.....FYI
TSPM is offline  
Reply With Quote
Old 06-17-2008, 07:52 PM
  #145
Registered
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 27
Default

Members of OSO,

As you have noted, the site performance issues still haven't been resolved. The tech team is still working on them. I know that this is a very frustrating situation and appreciate your continuing patience.

thank you,
Internet Brands
JuCo is offline  
Reply With Quote
Old 06-17-2008, 09:21 PM
  #146
Registered
 
RebarBox's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Grove, Oklahoma
My Boats: 05' Cobalt 343, 28' Cigarette (sold), 91' Ciglett, 08' Tahoe 215, plus some other crap.
Posts: 1,783
Default

Quote:
Originally Posted by JuCo View Post
Members of OSO,

As you have noted, the site performance issues still haven't been resolved. The tech team is still working on them. I know that this is a very frustrating situation and appreciate your continuing patience.

thank you,
Internet Brands
Can the tech team tell us what happened to the Concept forum? - After they're done with the performance issues, of course?
RebarBox is offline  
Reply With Quote
Old 06-17-2008, 09:31 PM
  #147
Registered
 
bouyhunter's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Apache Jct. AZ
My Boats: 24' Pantera
Posts: 5,646
Default

Quote:
Originally Posted by RebarBox View Post
Can the tech team tell us what happened to the Concept forum? - After they're done with the performance issues, of course?
OUCH!!!

Poke the bear... = *POOF*
bouyhunter is offline  
Reply With Quote
Old 06-18-2008, 08:54 AM
  #148
Registered
 
Join Date: Feb 2004
Location: MT. JULIET, TN.
My Boats: '99 33 Outlaw HP 500's,
Posts: 3,698
Default

Quote:
Originally Posted by bouyhunter View Post
OUCH!!!

Poke the bear... = *POOF*
Fvck the bear.
kennyo is offline  
Reply With Quote
Old 06-18-2008, 09:13 AM
  #149
Registered
 
Liquid Liability's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Looking for my lost EBITDA!!
My Boats: Baja H2X, 2008 Fountoon Quad-Step-Tri-Toon Stripper Pole Edition
Posts: 227
Default

Typical tech-talk...."the migration will take 2-3 days" turns into 2-3 weeks which turns into 2-3 months. It took 15 minutes to even get into the site this morning & this is my first post of the day, so who knows how long it will take to upload. If this is not fixed before my renewal date, I will not be sending my money in.
Liquid Liability is offline  
Reply With Quote
Old 06-18-2008, 10:14 AM
  #150
Racer
Racer
 
Wahoo ATV's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Columbus,MI
My Boats: 38 Fountain Canopy, V24 Bat Boat
Posts: 2,573
Default

I still have an error message across the top of the screen and between pages
Wahoo ATV is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Freeryd
General Boating Discussion
11
07-31-2007 07:20 PM
NJgr8ful
General Boating Discussion
21
05-26-2006 05:07 PM
Preferredstock
General Boating Discussion
0
07-31-2003 04:18 PM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.