Like Tree0Likes

Livorsi tattle tale not working...

Reply
Old 08-09-2009, 10:36 AM
  #1
Registered
Thread Starter
 
Join Date: May 2009
Posts: 232
Default Livorsi tattle tale not working...

I just picked the boat up wensday (01 32 dominator). I took it out yesterday and the tattle tale wouldnt work. When i start the motor it recalls back to the top speed, then goes back to zero. After that it just stays steady at about 18 mph and doesnt move (about 9 0'clock). Anyone ever had this problem before? Any help would be greatly appriciated!
soonenough is offline  
Reply With Quote
Old 08-09-2009, 03:12 PM
  #2
Registered
 
Join Date: Sep 2008
Location: Orlando, FLorida
My Boats: 1999, fountain, fever
Posts: 22
Default

It seems like this is the year for all the batteries to die. The battery in your gps antenna is dead, there are several threads on here about it. It seems that most of them died in may/june.
homelessbob is offline  
Reply With Quote
Old 08-09-2009, 03:40 PM
  #3
Registered
 
Join Date: Sep 2008
Location: Newark, DE
My Boats: 2002 38'Ocean Express Catamaran
Posts: 967
Default

Quote:
Originally Posted by homelessbob View Post
It seems like this is the year for all the batteries to die. The battery in your gps antenna is dead, there are several threads on here about it. It seems that most of them died in may/june.
yes he is right.. ALOT of them this year.. I know 3 in my area that has had the same problem. Get a new one and be on your way.


Good luck and let us know if that was your problem
mmareno is offline  
Reply With Quote
Old 08-10-2009, 04:22 PM
  #4
Registered
 
Join Date: Oct 2005
Location: Alamo, Ca
My Boats: 36 Spectre Cat
Posts: 127
Default

Mine just happened also. looks like battery is needed in sending unit.
bonecrusher is offline  
Reply With Quote
Old 08-10-2009, 07:22 PM
  #5
Registered
 
Join Date: Jul 2009
Location: Indiana
My Boats: 2003 Sonic 31ss w/ 575's
Posts: 53
Default

ours died too... the husband is soldering in the new battery as we speak. I had no idea what he was doing and then saw the soldering iron out... i thought WTF... but he seems to have it down...2.00 battery vs. 75.00 to have it fixed... ummm... i think not.
SonicBunny is offline  
Reply With Quote
Old 08-10-2009, 09:39 PM
  #6
Registered
VIP Member
Trade Score: (2)
 
Join Date: Feb 2001
Location: Charlestown, IN
My Boats: 38' Powerplay
Posts: 379
Default

Same thing on my 38' Powerplay, where is the battery? Did not know one there was one, what type of battery? Thanks for the info!!! Robbie
DEFYN GRAVITY is offline  
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:41 AM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.