Like Tree0Likes

problems with cmi headers (reversion)

Reply
Old 07-10-2010, 08:45 AM
  #1
Registered
Thread Starter
 
Join Date: May 2009
Posts: 194
Default problems with cmi headers (reversion)

found a good deal on what I beileve a few years old cmi's. A dyno tech has them and they were only used to dyno a couple 502's. Heard they have issues though. Thanks for the input.
bajaboatnut is offline  
Reply With Quote
Old 07-10-2010, 09:26 AM
  #2
Member #154
Platinum Member
 
Indy's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: SW CT & Long Island Sound
My Boats: Missing my PowerPlay
Posts: 6,759
Default

Do a search on CMI...plenty of info around.
Indy is offline  
Reply With Quote
Old 07-10-2010, 09:45 AM
  #3
Platinum Member
Platinum Member
 
blownincome's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Epping N.H.
My Boats: 2003 35 Executioner
Posts: 1,645
Default

Have seen the Issue in 2 35 fountains with 525s (side by side not stag)boats were new at the time and both had damage to the motors, Merc did not cover the issue and blamed it on the Headers..we ended up fixing the boats and CMI rebuilt the headers under there warranty. this was on 06-07 probably fixed what ever was the issue by now,
blownincome is offline  
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:45 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.