Like Tree0Likes

Getting a Formula 206LS running again

Reply
Old 08-14-2011, 05:55 PM
  #11
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2011
Location: Liverpool UK
My Boats: Use to own 1992 Formula 223 LS, currently restoring a 1991 206 LS
Posts: 8
Default

Excellent! Thankyou!
DanDud is offline  
Reply With Quote
Old 08-14-2011, 06:10 PM
  #12
Registered
Trade Score: (-1)
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cowichan Station BC
My Boats: Small fishing boat right now :-(
Posts: 495
Default

This will give you an idea...

http://www.sterndrive.info/sterndriv...ser_parts.html

Also, I would get the temp gauge working ASAP.....sitting that long and running it out of the water and not knowing what the temp is will be asking for trouble. Try putting the leg in a large tub of water and keep a hose running in it while running the motor....works better then the rubber "muffs".....
FogduckerIII is offline  
Reply With Quote
Old 08-14-2011, 09:26 PM
  #13
Registered
 
Join Date: Dec 2009
Location: Grain Valley,Mo
My Boats: 2000 firehawk 2600
Posts: 867
Default

You wont find a better site than this one for help for sure
firehawkcat is offline  
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:23 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.