Like Tree0Likes

Script Error's????

Reply
Old 10-30-2002, 07:23 AM
  #11
Registered
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 2,963
Default

You are not getting script errors on the other machine at all
OffshoreOnly is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 07:25 AM
  #12
Charter Member #655
Charter Member
Thread Starter
 
dyno's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Holland, Michigan
My Boats: 1993 Sonic 31ss
Posts: 4,939
Default

nope....
__________________
If your boat has a sail do you ride a horse to the ramp?
dyno is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 07:26 AM
  #13
Registered
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 2,963
Default

Go back to the first machine and clear cookies manually, don't leave after, need you to check something else
OffshoreOnly is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 07:28 AM
  #14
Registered
 
Turbojack's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Houston, TX, USA
My Boats: 2003 Eliminator 30' Daytona
Posts: 2,285
Default

Getting scrip errors also, asking me if I want to debug
Turbojack is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 07:29 AM
  #15
Registered
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 2,963
Default

Browsre turbo
OffshoreOnly is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 07:32 AM
  #16
Registered
 
Turbojack's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Houston, TX, USA
My Boats: 2003 Eliminator 30' Daytona
Posts: 2,285
Default

IE5.5 updated to lattest last weekend. but has worked good since then. This just started this morning. Getting errors on lines 253,372,259,378. After last post it blew me out.
Turbojack is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 07:33 AM
  #17
Registered
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 2,963
Default

What version of windows Turbo?
OffshoreOnly is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 07:37 AM
  #18
Charter Member #655
Charter Member
Thread Starter
 
dyno's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Holland, Michigan
My Boats: 1993 Sonic 31ss
Posts: 4,939
Default

I had a friend clear them.....I'm not all that computer literate...I'll grab him when he comes back through. I'm running a CNC router with windows running in the back ground so I need to keep working but maybe Shane can help....
__________________
If your boat has a sail do you ride a horse to the ramp?
dyno is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 07:37 AM
  #19
Registered
 
Turbojack's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Houston, TX, USA
My Boats: 2003 Eliminator 30' Daytona
Posts: 2,285
Default

This time error on line 272 & 391

Windows 98se 4.10.2222.A
Turbojack is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 08:14 AM
  #20
WickedWon
Guest
 
Posts: n/a
Default

HELP! Script errors line 273 each time.
 
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Wild
Active Thunder
14
04-15-2007 09:22 AM
chrissbb
Cigarette
3
04-04-2007 01:12 PM
tomcei
Pantera
1
01-21-2006 06:49 PM
Allan4
General Boating Discussion
9
02-06-2003 02:26 AM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:23 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.