Like Tree0Likes

Oil Problems

Reply
Old 08-22-2004, 10:49 PM
  #1
johnlo
Guest
 
Posts: n/a
Default Oil Problems

I have a twin engine 32' Baja with 502's bored out to 509's. When I run the boat above 3500 rpms for about 5 minutes the port engine starts to show lower oil pressure than the starboard engine. When I come off the throttle and idle the port engine oil pressure drops down to 15 lbs. while the starboard shows 35 lbs. I already smoked an engine because of this problem, had it rebuilt, changed the oil pump, and still having the same problem. The engines start at the exact same pressure, the oil guages and sending units are new. When running the boat hard the headers and the oil filters feel exactly the same on both engines, and both engines run exactly the same water pressure. I'm stumped, anyone have any ideas????
 
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
t500hps
General Boating Discussion
5
07-17-2012 10:23 AM
tjsmk8
General Q & A
11
05-28-2007 10:40 AM
BAYVILLAS
General Q & A
2
07-27-2006 12:10 AM
MarkDonzi
General Q & A
0
07-26-2006 08:03 PM
johnlo
General Q & A
7
08-24-2004 09:59 PM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:15 AM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.