Go Back  Offshoreonly.com > Technical > General Q & A
Port side trim delayed with thumb switch ? >

Port side trim delayed with thumb switch ?

Notices

Port side trim delayed with thumb switch ?

Old 08-24-2011, 10:31 AM
  #1  
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Location: Manhasset, NY
Posts: 1,943
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Port side trim delayed with thumb switch ?

when I hit the two trim switches on my dash they work at the same speed, with no hesitation......when I use my thumb switch on my throttle the port side drive hesitates then moves at same speed as the stbd........could this be possible ? is it a bad connection ? where do I start ?
Here's Johnny is offline  
Old 08-30-2011, 04:12 AM
  #2  
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Location: Manhasset, NY
Posts: 1,943
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Ttt
Here's Johnny is offline  
Old 08-30-2011, 06:21 AM
  #3  
Registered
iTrader: (4)
 
Join Date: Oct 2002
Location: Bowling Green, Kentucky
Posts: 1,975
Received 40 Likes on 22 Posts
Default

I would look for a freyed wire under the throttle base first. I've had this happen before as it can be easy for it to be abraded by the throttle levers.
SkiDoc is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.