Go Back  Offshoreonly.com > Technical > General Q & A
Oil & PS coolers >

Oil & PS coolers

Oil & PS coolers

Old 08-15-2018, 10:36 AM
  #11  
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2018
Location: Plano, TX
Posts: 95
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by 1BIGJIM View Post
Why did you unbolt the motor mounts from engine instead of taking off the one bolt?😎
Motor was aligned trying to keep it somewhat the same place,. didn't have the alignment tool but after reading I bought one so I could have done it but I'm hoping its somewhat still aligned.

Regards,
Texascuda is offline  
Old 08-16-2018, 10:38 AM
  #12  
Platinum Member
Platinum Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Dallas, TX
Posts: 2,196
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Texascuda View Post
Motor was aligned trying to keep it somewhat the same place,. didn't have the alignment tool but after reading I bought one so I could have done it but I'm hoping its somewhat still aligned.

Regards,
Somewhat aligned is not good if you plan to run it.
BenPerfected is offline  
Old 08-16-2018, 10:54 AM
  #13  
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2018
Location: Plano, TX
Posts: 95
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Got the bravo alignment tool and will check the alignments understand somewhat is not good enough.

Regards,
Texascuda is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


OSO Sponsor
OSO Advertiser
OSO Advertiser

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.

OSO Advertiser