Go Back  Offshoreonly.com > Owners Forum > Formula
353 with separating rub rail.  (repair) >

353 with separating rub rail. (repair)

Notices

353 with separating rub rail. (repair)

Old 03-10-2021, 08:18 PM
  #11  
Registered
 
Join Date: Aug 2013
Location: Lake St. Clair, MI
Posts: 440
Received 10 Likes on 8 Posts
Default

You gain access thru the lights and speaker grills. I have the same boat, plexus just fell off like yours. I pushed a plastic shim to separate the hull and deck to run a bead between the hull and deck.

I didn't run the bead all the way to the tip, I left the thru bolted section in the very front alone. I went back with 5200 once the Plexus dried, and filled screw holes and any gaps.
For any broked screws that I couldn't remove or the hole was too big for a new screw, I drilled a new hole a 1/2" away (for the plastic part of the rub rail only. The stainless insert was not an issue.

Last edited by snowrunner; 03-10-2021 at 08:23 PM.
snowrunner is offline  
The following users liked this post:
Audiofn (03-12-2021)
Old 03-12-2021, 05:32 PM
  #12  
Charter Member #232
Charter Member
Thread Starter
 
Audiofn's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Carlisle, MA USA
Posts: 18,403
Received 1 Like on 1 Post
Default

Thanks that is what I assumed. I have to hit Maine this weekend to do some work on my house. Hopefully I can get a night to take a look at it in the upcoming week.
__________________
Put your best foot forward!
Audiofn is offline  
Old 03-12-2021, 06:13 PM
  #13  
Registered
 
Join Date: Aug 2013
Location: Lake St. Clair, MI
Posts: 440
Received 10 Likes on 8 Posts
Default

Originally Posted by Audiofn View Post
Thanks that is what I assumed. I have to hit Maine this weekend to do some work on my house. Hopefully I can get a night to take a look at it in the upcoming week.
No problem, let me know how you change the material on the wall, I have the same ugliness in mine.
snowrunner is offline  
Old 04-07-2021, 10:15 PM
  #14  
Charter Member #232
Charter Member
Thread Starter
 
Audiofn's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Carlisle, MA USA
Posts: 18,403
Received 1 Like on 1 Post
Default

I have the valances loose in the middle of the bolt. As Snowrunner said you go through the lights. One of the screws is JUST in reach. They must have some cats with skinny arms at the factory. The fronts I have not been able to figure out for the life of me. There is no light up there, Any ideas would be great as I hope to hit the port side this weekend.

__________________
Put your best foot forward!
Audiofn is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.