Like Tree0Likes

502 sounds like it has a mis

Reply
Old 04-17-2005, 11:10 PM
  #1
S.O.B (single O/B) now
Platinum Member
Thread Starter
 
t500hps's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Richmond VA
Posts: 7,921
Default 502 sounds like it has a mis

Out running today, trying to keep up with Excursion and ended up idleing back to the dock. Starboard motor shut down and sounded pretty bad when we got it running. Pulled the plugs and 3rd one back on the right side didn't look to good. A couple of the guys with me today may have a better idea if this might be my only problem????
Russ C.
Attached Thumbnails
502 sounds like it has a mis-dscf0004-small-.jpg   502 sounds like it has a mis-dscf0009-small-.jpg  
t500hps is offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2005, 09:43 PM
  #2
Registered
 
Join Date: Oct 2000
Location: Sussex, WI
Posts: 543
Default Re: 502 sounds like it has a mis

When you say third one back, do you mean facing front or back, if its #6 and you have a mpi with a vst set up the diagraghm could be bad in the vst, or it could be a bad plug, plug wire, dist cap. Worst case scenario you burned a piston, check you your compression to find out. Need some more specifics.
RonS is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
glassdave
General Boating Discussion
0
06-26-2007 03:29 PM
PatriYacht
General Q & A
5
11-17-2004 07:43 AM
glassdave
General Boating Discussion
21
02-13-2003 10:54 AM
Rambunctious
General Boating Discussion
1
05-29-2002 02:13 PM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.