Like Tree0Likes

Anyone have this happen?

Reply

Old 06-09-2006, 11:06 PM
  #11
Registered
 
DannyD's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Villanova
My Boat: 35 Cigarette
Posts: 756
Default Re: Anyone have this happen?

Originally Posted by Jerry B
Last weekend a friend of mine had some people on his boat. One of the girls had a new swimsuit cover on. It got wet and left a big dye stain on the upholstery. He tried several cleaners to get it out but nothing worked.
Does anyone know what product might remove this kind of stain?

Thanks , Jerry.
Jerry, give me a call and I will pull something special off the shelf that will help if you already didn't go experimenting too much and setting the stain.
Call me and I'll send you some complimentry magic potion.
Dan Dillon
1.800.998.3295
DannyD is offline  
Reply With Quote
Old 06-10-2006, 06:23 AM
  #12
Registered
 
DORaymond's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Long Island, NY
My Boat: 88' Bullet, 08'Formula SS350
Posts: 257
Default Re: Anyone have this happen?

I have had great luck with WD-40 - takes out anything and doesn't seem to hurt the vinyl.
DORaymond is offline  
Reply With Quote
Old 06-10-2006, 06:45 AM
  #13
Gold Member
Gold Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Kissimmee, Florida
My Boat: '88 Formula F-206 LS
Posts: 4,155
Default Re: Anyone have this happen?

Acetone and lacquer thinner are big no-no's!
Those two will damage the vinyl. And if your boat has lexan windshields and some drips on it the lexan will be permanently damaged.
I don't think mineral spirirts or WD-40 will hurt. Try them on a small spot first.
Iggy is offline  
Reply With Quote
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
litlguyz
General Q & A
4
05-22-2006 02:55 PM
Sydwayz
Trucks, Trailers and Transportation
8
11-17-2005 02:52 PM
Steve_H
General Q & A
25
11-01-2005 07:22 AM
Turbojack
General Boating Discussion
10
07-24-2003 09:04 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Quick Reply: Anyone have this happen?


OSO Sponsor
OSO Advertiser
OSO Advertiser
OSO Advertiser