Like Tree0Likes

livorsi gps tattle tale problems-help?

Reply
Old 06-17-2007, 09:01 AM
  #1
Banned
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Location: st. louis,mo.
Posts: 1,647
Default livorsi gps tattle tale problems-help?

my tattle tale just quit working yesterday, stuck on like 60 mph, recale works still and dial moves still, could it be unhooked, new part,etc. any help appreciated
Buddy OO is offline  
Reply With Quote
Old 06-17-2007, 09:41 AM
  #2
Registered
 
Join Date: May 2005
Location: LOTO Performance Boat Center
My Boats: Fixing yours
Posts: 3,897
Default

Did the antenna possibly move and its still searching for satellites??
Magic Medicine is offline  
Reply With Quote
Old 06-18-2007, 11:02 AM
  #3
Charter Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Albuquerque, NM
My Boats: Baja 322 - Twin 540's
Posts: 606
Default

Quote:
Originally Posted by Buddy OO View Post
my tattle tale just quit working yesterday, stuck on like 60 mph, recale works still and dial moves still, could it be unhooked, new part,etc. any help appreciated
Is the GPS speedo still working ok? If so, it could be the recall switch...how old is the unit?

Give me a call or email me, I will try to get it covered under warranty.

Thanks,
Don B.
tpmarine.com is offline  
Reply With Quote
Old 06-18-2007, 11:18 AM
  #4
Registered
 
Join Date: Apr 2001
Location: Maryland
Posts: 441
Default

Interesting....one of my customer's new boat just did what sounds like the exact same thing...went to 60 and just stayed there. Hmmm.
hpoffshore is offline  
Reply With Quote
Old 06-18-2007, 12:01 PM
  #5
Platinum Member
Platinum Member
 
26sonic's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: poughkeepsie, ny, usa
My Boats: boats, cars
Posts: 1,187
Default

my gps gauge works fine put the recall switch suddenly stopped working and it's about a month old ?
26sonic is offline  
Reply With Quote
Old 06-18-2007, 12:24 PM
  #6
Charter Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Albuquerque, NM
My Boats: Baja 322 - Twin 540's
Posts: 606
Default

Quote:
Originally Posted by 26sonic View Post
my gps gauge works fine put the recall switch suddenly stopped working and it's about a month old ?
I am sure that you have already done this, but double check the wires, one may have jarred loose or has a bad connection. If that does not fix the problem let me know and we can have it replaced.

Thanks,
Don B.
tpmarine.com is offline  
Reply With Quote
Old 06-18-2007, 12:31 PM
  #7
Rough Seas Lie Ahead
Gold Member
 
Reckless32's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 2,465
Default

Mine just started being stuck at 32-33mph after it powers up. I can hit the erase and it will do it's reset thing, but then just goes back up to 32-33mph and stays. Checked the puck and it is locked in place inside the dash and i can't see any real wiring issues short of pulling it out of the dash. Mine is a monster sized gauge.
Reckless32 is offline  
Reply With Quote
Old 06-20-2007, 10:42 PM
  #8
Registered
 
Join Date: Aug 2006
Location: Boca Raton, Florida
My Boats: 26 Scarab
Posts: 57
Default

Quote:
Originally Posted by Reckless32 View Post
Mine just started being stuck at 32-33mph after it powers up. I can hit the erase and it will do it's reset thing, but then just goes back up to 32-33mph and stays. Checked the puck and it is locked in place inside the dash and i can't see any real wiring issues short of pulling it out of the dash. Mine is a monster sized gauge.
EXACTLY the same thing with mine, same speed even. I've just been waiting and hoping somebody would post the magic cure.
Hot4Teacher is offline  
Reply With Quote
Old 06-20-2007, 10:49 PM
  #9
VIP Member
VIP Member
 
Bobthebuilder's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Marco Island, FL; Waterloo, ON, CAN
My Boats: 2009 Nor Tech 5000 Diesel; 2015 Statement 380 CC; 2014 32' Renegade
Posts: 5,658
Default

Same thing with mine. Think it is stuck at 55 MPH.
Bob
Bobthebuilder is offline  
Reply With Quote
Old 06-21-2007, 11:34 PM
  #10
Registered
 
Join Date: Oct 2000
Location: Fells Point MD
My Boats: 1999 Spectre 36
Posts: 532
Default

My boat is only going 18 MPH. Back of this pack.
It cycles when it is powered up, but then it goes to 18 - 20 and stays there all day.
Is there a fix, or did we buy rubble?

Shawn
shawn is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Velocity Vector
General Boating Discussion
5
04-02-2012 04:35 PM
Yellow_ICC_OK
General Q & A
0
09-04-2008 11:58 AM
carcommander
General Q & A
4
04-24-2008 08:12 PM
tgersx
General Q & A
3
06-09-2007 10:27 AM
tgersx
General Boating Discussion
1
06-08-2007 06:18 PM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:53 AM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.