Like Tree0Likes

1995 mercury 2.5 offshore

Reply
Old 03-12-2002, 09:29 AM
  #1
Registered
Thread Starter
 
apache21's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Sand Springs/Grand Lake oklahoma
Posts: 975
Default 1995 mercury 2.5 offshore

I need so help. All of a suden my ignition and my trim quit working. I checked the one fuse that my manual shows and there is no loose wires. Is there more fuses than just the one. I am new to the outboard scene. Has anyone ever had a problem simalar to this. Thanks
apache21 is offline  
Reply With Quote
Old 03-12-2002, 09:33 AM
  #2
Registered
 
skatermike24's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: St.Cloud , Florida Osceola County
My Boats: 1995 Skater 24
Posts: 879
Default

First thing is get yourself a meter and make sure your getting 12 volts, I had the same problem on my trim pump, good luck


If you got a 2.5 your trim pump is in your boat check voltage at the trim pump also.

Last edited by skatermike24; 03-12-2002 at 09:37 AM.
skatermike24 is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Dono77056
Pantera
21
08-17-2008 01:46 PM
p4-33
General Racing Discussion
1
06-18-2003 01:58 PM
DaveP
General Boating Discussion
0
01-24-2002 01:38 AM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:08 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.