Like Tree0Likes

Thermostat In Crossover Set Up?

Reply
Old 04-23-2002, 01:07 PM
  #11
Charter Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Albuquerque, NM
My Boats: Baja 322 - Twin 540's
Posts: 606
Default crossover

dckrafft,

It sounds like you had a "sticky" thermostat.

Have good day,
Don Baca
Triad Performance Marine
tpmarine.com is offline  
Reply With Quote
Old 04-23-2002, 10:18 PM
  #12
Registered
 
Join Date: Jan 2001
Location: Newburgh, NY USA
My Boats: 1988 Checkmate Vision 221
Posts: 108
Default

I will get a new thermostat and try it again.

Thanks,
Dave
dckrafft is offline  
Reply With Quote
Old 04-23-2002, 11:47 PM
  #13
Registered
 
MIKEHTMSR24's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Simpsonville, SC 29680
My Boats: 1999 High Torque Marine Sr24
Posts: 650
Default good info and Gary Grimes is the man

http://www.offshoreonly.com/forum/sh...threadid=21993
MIKEHTMSR24 is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
littledcsrodshop
Wanted
3
06-19-2008 09:56 AM
powercat
Wanted
0
01-17-2008 09:15 PM
mwillis
General Q & A
2
04-09-2006 01:00 PM
Speed H2O
General Q & A
6
12-19-2002 01:45 PM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:58 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.