Like Tree0Likes

anyone else having issues with OSO being slow or posting editing etc?

Reply
Old 05-19-2011, 10:22 PM
  #1
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Location: Simsbury ct
My Boats: SUTPHEN CPBA PRES.
Posts: 4,200
Default anyone else having issues with OSO being slow or posting editing etc?

A couple people I spoke with have had issues with the site being slow to respond, I know I have had some issues. Just figured Id see if its just me and my ATT Uverse or if its alot of people.
30ctsutphen is offline  
Reply With Quote
Old 05-19-2011, 10:32 PM
  #2
Charter Member #232
Charter Member
 
Audiofn's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Carlisle, MA USA
My Boats: 1979 Formula 302, 99 Formula 353, 81 Donzi 18 2+3 with 454
Posts: 18,379
Default

Been working well for me.
__________________
Put your best foot forward!
Audiofn is offline  
Reply With Quote
Old 05-19-2011, 10:37 PM
  #3
Registered
 
Join Date: Jan 2008
Location: Lake George NY
My Boats: 2011 Spectre 36 CC, 2014 formula 37 PC
Posts: 420
Default

for some reason im always two hours or more behind on post showing on main screen. ex. if someone posts at 10:37 ill still show the last post at 8ish and it wont update. I assumed my kids messed up a setting on my laptop.
Carguy08 is offline  
Reply With Quote
Old 05-19-2011, 10:43 PM
  #4
Registered
VIP Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Long Island, NY
My Boats: 1998 Scarab
Posts: 870
Default

Everything seems to be working perfectly for me
frankenstein is offline  
Reply With Quote
Old 05-20-2011, 07:14 AM
  #5
Member #154
Platinum Member
 
Indy's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: SW CT & Long Island Sound
My Boats: Missing my PowerPlay
Posts: 6,756
Default

was slow the past few days when posting...
Indy is offline  
Reply With Quote
Old 05-20-2011, 07:17 AM
  #6
VIP Member
VIP Member
 
BONDO10's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Onset,MA
My Boats: CIGARETTE 39 GTS trip 350s. 2015 Hypersonic 1100QC4V. Sold
Posts: 759
Default

Quote:
Originally Posted by 30ctsutphen View Post
A couple people I spoke with have had issues with the site being slow to respond, I know I have had some issues. Just figured Id see if its just me and my ATT Uverse or if its alot of people.
Those guys from the CPBA tell me your use to sloooow.
BONDO10 is offline  
Reply With Quote
Old 05-20-2011, 08:45 AM
  #7
Registered
 
SS930's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: At the office.
My Boats: 1990 Donzi Sweet 16
Posts: 6,684
Default

Yes I understand the OP is very slow, but yes, I have found this site to be slow at times not only from my home computer but also when working from multiple other locations.
SS930 is offline  
Reply With Quote
Old 05-20-2011, 08:56 AM
  #8
OSO Moderator
Charter Member
Trade Score: (1)
 
SpeedGirl's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: New York
My Boats: Avanti & Formula 280SS
Posts: 8,410
Default

I'm not having problems at all.... I checked the speed from my 2 laptops, I pad and desktop at work....

Im wondering if you have a virus... Maybe it's the browser?

I messaged IB and asked if they have any outages or slowness on the servers....
__________________
You are judged by the company you keep!
SpeedGirl is offline  
Reply With Quote
Old 05-20-2011, 12:35 PM
  #9
Administrators
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 207
Default

Tech is aware of it; not having any issues on this end though.
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 05-21-2011, 08:16 PM
  #10
Registered
 
Join Date: Nov 2009
Location: Montreal, Canada
My Boats: 2014, Active Thunder, 37 1995, Active Thunder, 25
Posts: 297
Default

I tried uploading a photo after signing up for platinum today. It shows on my computer in the account page but doesn't show on the message boards. Even after re-sizing it to 20kb and 250x167 px. Any suggestions ?
Excess is offline  
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:02 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.