Like Tree0Likes

OT: My NEW Tahoe is in the SHOP again !

Reply
Old 04-17-2003, 11:14 AM
  #1
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2001
Location: Las Vega NV USA
My Boats: was a 1989 scarab
Posts: 326
Default OT: My NEW Tahoe is in the SHOP again !

Same problem as last time. Go to turn OFF the car and it's still running. My wife takes it in and it turns off at the dealership. ****. the service writer says there is nothing i can do since it is working now. so she waits for me to get there . I go to ask the for the service manager and a customer relations person shows up. Mine you this truck is not even a month old. 1500 miles on it. I told her the story and she said she'll be right back. She said lets go for a ride . The problem didn't repeat itself. Back at the dealership, she said you'll have to leave it for a day or so. Fine give me a rental! I get a impala for two days after some serious *****in. I had to call the service writer and he said he thinks he found the problem, It seems that a few others had the same symptoms ( after talking to a GM engineer , he replys) and the relay was bad. Well i got him to admit that the last guy mis diagnoiced the problem when he put in a new ign switch. What Do I do if this happens again? IS the third time a LEMON ?
How do I cover my A_ _ ? Best of all I just got the dealer survey and not sure if they're going to PASS or Fail. One mark not an A and they flunk. $680 a month and its been in the shop 3 times.
Sorry so long but im still pissed.

Rick
scarabrick is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2003, 11:58 AM
  #2
Registered
 
Dave1972's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Madison, WI
My Boats: Boatless and Looking :)
Posts: 1,153
Default

Rick,
That sucks about the whole experience. I have a 2002 GMC HD that I've had for about a year without any problems. I hate to hear about stories like this I know how expensive the damn things are now that's for sure. Sounds like they are at least trying to make it right? I've had 3 new trucks in the past 5 years and have not had any problems with any of them. Sorry to hear of your misfortune. I believe you are correct about the lemon law that you have to have the same problem 3 times in one month before it's officially a "lemon". I'm not sure on the procedure and not sure if it varies between states or not?

Good luck and sorry to hear of the awful experience.

Dave
Dave1972 is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2003, 12:17 PM
  #3
Registered
 
LapseofReason's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Stafford Va.
My Boats: 98 NORTECH 5000V
Posts: 2,806
Default

I think it has to be in the shop for 30 day's straight for the same problem before you can put the lemon law on it.
LapseofReason is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2003, 12:27 PM
  #4
VIP Member
VIP Member
 
OldSchool's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Florida
My Boats: Cigarette CC and Boston Whaler currently
Posts: 10,095
Default

I'm a firm believer that there are "good ones" and "bad ones" when it comes to cars. I think that with this truck, your off to a bad start. On the other hand, I've got a 95 Tahoe with 182,000 miles on it. I've changed the oil every 3500 miles and never had to add oil in between changes. That 5.7 roller motor just keeps on ticking. 50 lbs. of oil pressure at idle and 30lbs. at idle in gear.

I'd give it a chance, but if anything else happens, I'd be going to the owner of the dealership and telling him that you want another truck.

Craig
OldSchool is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2003, 12:37 PM
  #5
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2001
Location: Las Vega NV USA
My Boats: was a 1989 scarab
Posts: 326
Default

Thanks for the replys
Hopefully it will all work out

Rick
scarabrick is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2003, 03:45 PM
  #6
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2001
Location: Las Vega NV USA
My Boats: was a 1989 scarab
Posts: 326
Default

ttt
scarabrick is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2003, 03:45 PM
  #7
Registered
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2001
Location: Las Vega NV USA
My Boats: was a 1989 scarab
Posts: 326
Default

anybody else?
scarabrick is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2003, 04:01 PM
  #8
MTI / MTI-V
VIP Member
 
Tim G.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Ft. Lauderdale, FL
My Boats: Building boats for you
Posts: 1,760
Thumbs down Don't get me started

Man I have a long story, but no time to type now...
Trans troubles with NEW '00 GMC K3500 Crew Dually. Fixed now, but ruined a vacation and has me over $500 out of pocket.
__________________
Tim Gallagher
MTI / MTI-V
Sales and Marketing Manager
[email protected]
(314)803-8842
Tim G. is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2003, 04:14 PM
  #9
Moderator
Gold Member
 
ChrisK's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Orlando
My Boats: Boatless... Damn...
Posts: 4,477
Default

I have an '02 Chevy 2500HD...8.1L, Allison trans. NO problems with it at ALL... Truck is AWSOME!
ChrisK is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2003, 04:20 PM
  #10
Forum Regulator
VIP Member
Trade Score: (1)
 
Sydwayz's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Worldwide
My Boats: 17' Speedliner Cat & O.P.B.
Posts: 21,924
Default

2002 Chevy Avalanche 2500. M32 Transmission had problems and had to go in three or four times before they got it right. Other than that, flawless. Turned out to be a bad one way valve in the tranny pump.
Sydwayz is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
TomFTM
General Boating Discussion
1
07-08-2008 02:25 AM
SCARY31
General Boating Discussion
52
10-24-2005 06:25 PM
Lou502
General Boating Discussion
0
05-20-2003 02:52 PM
scarabrick
General Boating Discussion
13
04-26-2003 06:13 PM
Mr Gadgets
General Boating Discussion
0
07-30-2002 08:19 PM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:07 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.