Like Tree0Likes

Sign in everytime???

Reply
Old 04-26-2003, 02:37 AM
  #1
Registered
Thread Starter
 
mpally's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: St. Louis/ LOTO
My Boats: 36 Outlaw
Posts: 1,371
Default Sign in everytime???

I upgraded internet explorer for Turbotax and now I have to sign in everytime I enter the board. How do I change the cookies setting to allow me to run cookies? I think I upgraded to IE 5.5. How do I double check what IE I am running? Thanks.
mpally is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-2003, 08:55 AM
  #2
Charter Member #415
Charter Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Jasper,Alabama
My Boats: 1968 Switzer Shooting Star,1967 Switzer Shooting Star,1963 Glasspar G-3
Posts: 3,357
Default

I have the same problem with my new laptop but not my other computer. Just don't know how to fix it.
Magicfloat is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-2003, 09:15 AM
  #3
Registered
 
convincor's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: CT
My Boats: 1990 checkmate convincor gtx SOLD 1990 Convincor Limited Edition
Posts: 290
Default

Go to tools, internet options, privacy, advanced. There you should find your cookie setttings. The box on top should be unchecked.
convincor is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-2003, 12:23 PM
  #4
Registered
Thread Starter
 
mpally's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: St. Louis/ LOTO
My Boats: 36 Outlaw
Posts: 1,371
Default

Cookies are enabled, still no luck. Anyone else have any ideas?
mpally is offline  
Reply With Quote
Old 04-26-2003, 05:14 PM
  #5
Registered
 
convincor's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: CT
My Boats: 1990 checkmate convincor gtx SOLD 1990 Convincor Limited Edition
Posts: 290
Default

Where is you security setting? High, medium, low??
I'm using Internet Zone with a medium setting?
convincor is offline  
Reply With Quote
Old 04-27-2003, 12:17 AM
  #6
Registered
Thread Starter
 
mpally's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: St. Louis/ LOTO
My Boats: 36 Outlaw
Posts: 1,371
Default

Medium. This is really becoming a pain in the arse.
mpally is offline  
Reply With Quote
Old 04-27-2003, 10:08 AM
  #7
Registered
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 2,963
Default

did you check the settings in your member control panel in OSO?
OffshoreOnly is offline  
Reply With Quote
Old 04-27-2003, 03:44 PM
  #8
Registered
Thread Starter
 
mpally's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: St. Louis/ LOTO
My Boats: 36 Outlaw
Posts: 1,371
Default

OK, I think I figured it out. I check to make sure that cookies were enabled in the control panel. but the automatic login was not enabled. I don't know why that changed. I know I didn't change it. Thanks for all your help. Sorry for my stupidity.
mpally is offline  
Reply With Quote
Old 04-27-2003, 05:18 PM
  #9
Registered
 
BRUCE SEROFF's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Edison, NJ, USA
Posts: 6,337
Default

Did someone say cookies? Hmmmm maybe its time for lunch and a brew.
BRUCE SEROFF is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Skeed UP
General Boating Discussion
62
10-03-2007 01:14 AM
Dean Ferry
General Boating Discussion
3
02-21-2003 12:49 PM
packinair
General Boating Discussion
4
02-03-2003 09:33 AM
hot water
General Boating Discussion
0
01-23-2003 05:11 PM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:33 AM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.