Like Tree0Likes

Weird Login Problem-Help !

Reply
Old 10-17-2003, 02:34 PM
  #1
Charter Member #415
Charter Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2000
Location: Jasper,Alabama
My Boats: 1968 Switzer Shooting Star,1967 Switzer Shooting Star,1963 Glasspar G-3
Posts: 3,357
Default Weird Login Problem-Help !

Have been a Charter member for years,never had to login to see photos or reply to threads. Recently in General Discussions I can't see photos or reply with out registering every time, then I can only see one photo and then I get the same screen that says I am not registered.OSo said it was AOL's fault. But on all the other forums,Owners,Tech,OSO news,etc.I get the pictures automatically and can post or reply without doing anything. Problem is only in General Discussion. What Gives?
Magicfloat is offline  
Reply With Quote
Old 10-17-2003, 02:43 PM
  #2
Registered
 
GregP's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Annapolis MD
My Boats: 1989 Scorpion 32 CC
Posts: 1,464
Default

Have a similar thing, can't post to boats for sale, keeps asking me to log in and they saying I'm already logged in as me. Thought maybe my membership had expired, but it works eveywhere else (also never received any notice it was expiring or anything).

-Greg
GregP is offline  
Reply With Quote
Old 10-17-2003, 02:47 PM
  #3
Platinum Member
Platinum Member
 
Donzigerl's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Georgia
My Boats: Donzi 2000
Posts: 292
Default

Are you guys on AOL???? Are they dumping your cookies? No seriously! If they started dumping your cookies that could be the problem.
Donzigerl is offline  
Reply With Quote
Old 10-17-2003, 02:52 PM
  #4
Registered
 
ofshore's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: SE, Michigan
Posts: 933
Default

Mine does that every once in a while, i would guess some sort of glitch within oso and i'm not using AOL.
ofshore is offline  
Reply With Quote
Old 10-17-2003, 03:20 PM
  #5
Registered
 
mikev's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Cumming, GA.
My Boats: 1988 Donzi Regazza
Posts: 254
Default

go and delete all your cookies and temporary internet files reboot your pc then come back and login this should resolve the problem. sounds like you have a corrupt temp file (bad Cookies so you need to toss em)
mikev is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2003, 10:52 AM
  #6
Charter Member #415
Charter Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2000
Location: Jasper,Alabama
My Boats: 1968 Switzer Shooting Star,1967 Switzer Shooting Star,1963 Glasspar G-3
Posts: 3,357
Default

Thanks,guys,that fixed it.
Magicfloat is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2003, 03:25 PM
  #7
Platinum Member
Platinum Member
 
CAP071's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: USA
Posts: 16,430
Default

I have aol here and now I have a problem logging into a different web site when i type in my password n login name and hit enter it just does nothing at all But OSO seems fine now just the one web site having problem logging in
CAP071 is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2003, 05:54 PM
  #8
Registered
 
DENNYB's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Western, MI, Bucyrus, Ohio
My Boats: Checkmate Marine Admin
Posts: 426
Default

I am having problems going foward getting to view areas as a gold member and platinum sponser should. Could O S O respond, please.Thank you Gentlemen.

Last edited by DENNY SUNSATION; 10-18-2003 at 05:56 PM.
DENNYB is offline  
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
JohnnyTampa
General Q & A
13
07-10-2007 02:04 AM
MadMat
General Q & A
9
07-03-2006 12:50 PM
MILD THUNDER
General Q & A
5
11-22-2005 09:16 PM
Sandahl
General Q & A
7
09-25-2003 06:38 PM
Magicfloat
General Boating Discussion
7
06-29-2003 07:05 PM



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:53 PM.


Copyright 2011 OffShoreOnly. All rights reserved.