Go Back  Offshoreonly.com > Owners Forum > Velocity
Possible exhuast reversion issue >

Possible exhuast reversion issue

Notices

Possible exhuast reversion issue

Old 07-26-2022, 04:32 PM
  #11  
Registered
iTrader: (3)
 
Join Date: Apr 2006
Location: Toledo Oh
Posts: 10,126
Received 632 Likes on 256 Posts
Default




The holes in the transom should be the same whether its dry stainless marine or wet with a rubber hose and exhaust tips.

Last edited by phragle; 07-26-2022 at 04:46 PM.
phragle is offline  
The following users liked this post:
Zone 5 (07-27-2022)
Old 07-27-2022, 10:42 AM
  #12  
Registered
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cheboygan, MI
Posts: 1,541
Received 317 Likes on 186 Posts
Default

I have a built 524 and with wet exhaust at idle it's loud. I added Gibson exhaust to it and it took the bark out. It's still loud, just not painful. First time I started it in the marina the echo off the break wall was like thunder. I started it once in my drive to winterize it before I put the mufflers on. It was Halloween and I scared every kid for 1/2 a mile.
ThisIsLivin is offline  
The following 3 users liked this post by ThisIsLivin:
Donnie D (07-27-2022), Helmwurst (07-28-2022), Padraig (07-27-2022)

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.